Such a Rush de Jennifer Echols


Cand aveam 14 ani,am luat o decizie.Daca mi-era destinat sa locuiesc intr-un trailer langa un aeroport,as putea sa ma plang de mirosul de combustibil asa cum face mama,as putea sa ma imbat atat de tare incat sa nu mai aud zgomotul...sau as putea invata sa zbor.

Heaven Beach,South Carolina,e raiul pe pamant,asta daca nu locuiesti la periferia orasului,unde chiria-i mica.Toata viata ei,Leah a fost adultul in familia ei,in timp ce mama ei trecea de la iubit la iubit,cheltuind orice ban ii cade in mana.La scoala,poate ca Leah e considerata gunoi,dar ea e cea care negociaza cu proprietarul cand chiria nu-i platita.La 14 ani,ea e cea care obtine o slujba pe o pista din apropiere.

Dar Leah n-are cum sa scape de realitate.Punand deoparte fiecare banut castigat,il implora pe Dl. Hall,care conduce afacerea de publicitate cu bannere la pista,sa o duca sus macar o data.Lasand lumea departe sub ea si experimentand ceva ce n-a mai simtit pana acum,cand Dl. Hall se ofera sa-i dea lectii de zbor,Leah se simte in al 9-lea cer.

Pana in ultimul an de liceu,Leah ajunge un pilot destul de bun,iar Dl. Hall ii ofera o slujba,aceea de a pilota un avion cu bannere.Pare un vis devenit realitate...dar e unul trecator ca oricare alt vis.Dl. Hall moare deodata,lasandu-si afacerea pe mainile baietilor lor,Alec si Grayson.Iar ei sunt determinati sa mentina avioanele sus in aer.

Desi Leah e indragostita de Grayson de cativa ani,nu-i prea vine sa se implice intr-o afacere ce acum pare distrusa - asta pana cand Grayson o tradeaza,aflandu-i secretul.Santajand-o,el o forteaza sa continue sa zboare,si are el motivele lui,motive ce-au legatura cu Alec.

Acum Leah se vede trasa intr-o lupta intre frati - iar consecintele ar putea fi mortale.

Goodreads

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu