Cover Me de Carrie Elliott

Derek Bast are intotdeauna ultimul cuvant. Atat in afaceri cat si in viata personala,totul decurge cum vrea el sau nu decurge deloc. Asa ca atunci cand o critica negativa despre noua lui trupa este publicata in The Scene, iar producatorul incepe sa se indoieasca de talentele sale, colegul de trupa incearca sa ia deciziile si managerul lui este convins ca-i imposibil sa lucreze cu el, e vremea ca Bast sa caute sursa problemelor sale : Bess Halprin - critic la The Scene, fata din vecini alaturi de care a crescut si o fosta buna prietena.

Ultima persoana pe care Bess Halprin vrea s-o vada pe coridorul de la The Scene este Derek Bast. Din pacate,nu poate nega ca in ultimii noua ani a devenit si mai chipes. Ea se astepta sa-l urasca. Nu se astepta sa fie inca influentata de emotii sau de felul in care sarutul lui o excita. Bess ar fi trebuit sa pastreze distanta, pentru ca Bast a avut dreptate cand a spus ca recenzia a fost scrisa din razbunare. Problema e ca nici pana in aceasta zi el nu si-a dat seama cu ce a gresit fata de ea in ultimul lor an de liceu. Problema si mai grava? Ea ii da sansa sa o faca din nou, pentru ca niciodata nu i-a putut rezista.

Cand soarta ii aduce pe amandoi inapoi in Santa Cruz,Bast reuseste sa recastige inima fetei din vecini,dar cand se intorc la L.A. si realitatea intervine intre ei, va fi el in stare sa o pastreze alaturi sau greselile din trecut sunt destinate sa se repete?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu