Seria "Atlantis" de Gena Showalter

Vol. I - "Heart of the Dragon"
Cautandu-si fratele disparut,Grace Carlyle nu s-a gandit niciodata ca va descoperi o lumea secreta,populata de monstrii mitologici - sau ca se va trezi in fata unei fiinte care nu arata deloc ca barbatii umani.

Si totusi,iata-l,Darius en Kragin,unul dintre razboinicii obligati sa pazeasca portile Atlantisului si sa omoare orice calator care incearca sa-i treaca granita.
Acum viata lui Grace este in mainile lui,iar Darius trebuie sa aleaga intre juramantul lui,vechi de secole si femeia ce i-a intrat pe sub piele si a furat inima celui mai feroce dragon al Atlantisului.





Vol. II - "Jewel of Atlantis"
Tot Atlantisul cauta Bijuteria Dunamisului,care conform legendei poate invinge orice dusman.Grayson James,un agent uman al Biroului de Investigatii Otherworld,a primit ordinul de a o tine departe de dusmani - sau s-o distruga.Ceea ce el nu stie este ca Jewel este o femeie,si nu o piatra pretioasa!Dar odata ce intalneste aceasta piatra pretioasa,distrugerea ei nu mai face parte din planul lui...

Jewel,jumatate zeita,jumatate preoteasa,este prinsa in puterea constanta a Atlantisului.Are nevoie de ajutorul lui Gray pentru a fi din nou libera si pentru a dezvalui secretele misteriaosei ei origini.Gray are nevoie de intelepciunea ei pentru a calatori prin Atlantisul plin de monstrii.Dar nevoia se transforma intr-o iubirea pasionata,in timp ce lupta impotriva demonilor,dragonilor,vampirilor - si impotriva unei profetii ce spune ca legatura dintre ei,i-ar putea distruge pe amandoi.



Vol. III - "The Nymph King"
Intrati intr-o lume a seductiei si magiei ... intrati in Atlantis...
Femei tinere si in varsta,frumoase si simple,tanjesc dupa Valerian.Nimeni nu-i poate rezista senzualitatii si farmecelor lui ... asta pana cand o rapeste pe Shaye Holling de pe o plaja din Florida si o tine prizoniera in regatul sau de sub apă.
Shaye nu vrea sa faca parte din aceasta lume,dar este inexplicabil de atrasa de el.Pentru ca sub frumusetea aroganta a razboinicului,se afla un barbat puternic.Un barbat a carui atingere este ca focul....
Acum Valerian vrea sa o faca a lui.Dar un singur lucru nu stie Shaye...








Vol. IV - "The Vampire's Bride"
El este Layel,regele vampirilor,un seducător ce nicio femeie nu-i poate rezista.Dar de cand o gramada de dragoni i-au ucis femeia iubita,acum 2 secole,Layel a trait numai pentru a se razbuna...asta pana a intalnit-o pe Delilah.Precauta cand vine vorba de iubire,frumoasa amazoana nu vrea sa aiba de-a face cu vampirul necăjit.Si totusi nu poate ignora dorinta de fiecare data cand se apropie de ea.

N-au incredere unul in altul,dar nici nu pot supravietui singuri.Pentru ca,prinsi pe o insula,sunt pe cale sa infrunte provocarea finala : sa cedeze pasiunii ce-i va uni pentru totdeauna...sau sa-si traiasca eternitatea departe unul de altul.





Vol V - "The Amazon's Curse"
Zane,un feroce vampir razboinic,a fost capturat de amazoane.Nola,o frumoasa amazoana,a fost blestemata cu invizibilitate.Acum,acesti 2 dusmani incapatanati trebuie sa treaca peste trecutul ce-i chinuie si sa accepte dragostea ce-i poate elibera...



Descrierile sunt luate de pe Goodreads.

Un comentariu:

  1. Hei!
    Am dat startul primului meu concurs sponsorizat de libraria online Libris, unde poti castiga vol. Divergent de Veronica Roth.
    Te astept sa participi la http://jacqlineveve.wordpress.com/2012/03/15/concurs-libris/ :)

    RăspundețiȘtergere