Seria "Black Dagger Brotherhood" de J.R. Ward

Vol. I - Dark Lover

In umbrele noptii din Caldwell,New York se duce un razboi intre vampiri si vanatorii de vampiri.Exista o fratie secreta,formata din 6 luptatori vampiri.Si totusi niciunuia nu-i face mai mare placere sa ucida decat lui Wrath,conducatorul Fratiei Pumnalului Negru.

Fiind singurul vampir pur,Wrath trebuie sa incheie niste afaceri cu criminalii ce i-au ucis parintii,cu multe secole in urma.Dar,cand unul dintre cei mai buni luptatori ai lui este omorat - lasand-o pe fiica acestuia,inconştienta de existenta lui sau de soarta ei - Wrath trebuie s-o primeasca in lumea mortilor vii - o lumea plina de senzualitate.O senzualitate la care ea nici macar n-a visat.

Vol. II - Lover Eternal

In fratie,Rhage este vampirul cu cele mai puternice dorinte.El este cel mai bun luptator,cel mai rapid si cel mai devorant amant - pentru ca in el se afla un blestem crâncen,pus asupra lui de catre Scribe Virgin.Stapanit de partea lui intunecata,Rhage se teme de vremea cand dragonul lui este dezlănţuit, transformandu-l in pericol pentru toti cei din jurul lui.

Mary Luce,o supravietuitoare in multe sensuri,este aruncata in lumea vampirilor,bazandu-se pe protectie lui Rhage.Mary nu cauta iubirea.Dar cand atractia animala,intensa a lui Rhage se transforma in ceva mai emotional,el stie ca Mary trebuie sa fie a lui.Si in timp ce dusmanii lui se apropie,Mary lupta cu disperare sa castige viata eterna alaturi de cel pe care-l iubeste.

Vol. III - Lover Awakened

Un fost sclav de sange,vampirul Zsadist inca poarta cicatricile din trecutul plin de suferinta si umilire.Cunoscut pentru furia ce nu se mai stinge si actiunile sale sinistre,este un sălbatic temut atat de oameni cat si de vampiri.Furia este singura lui companie si teroarea,singura lui pasiune - pana cand salveaza o frumoasa aristocrata de malefica Societate Lessening.

Bella este imediat fermecata de puterea efervescenta ce Zsadist o posesa.Dar chiar si atunci cand dorinta reciproca incepe sa preia controlul asupra lor,setea de razbunare a lui Zsadist fata de cei ce-au ranit-o pe Bella,il duce in prag de nebunie.Acum,Bella trebuie sa-si ajute partenerul sa treaca peste ranile trecutului sau oropsit si sa-si creeze un viitor cu el.

Vol. IV - Lover Revealed

Butch O'Neal este un luptator innascut.Fost politist,el este singurul om caruia i s-a permis sa intre in cercul secret al Fratiei Pumnalului Negru.Si vrea sa inainteze in lumea vampirilor,sa lupte impotriva dusmanilor.Inima lui ii apartine unei femei vampir,Marissa,o frumoasa care nu-i deloc de nasul lui.Si daca n-o poate avea,atunci macar poate lupta alaturi de Frati.

Dar soarta il blesteama cu exact ceea ce-si doreste.Cand Butch se sacrifica pentru a salva un vampir,el cade prada celei mai periculoase putere din razboi.Lasat sa moara,ca printr-un miracol,el este gasit,iar Fratia o cheama pe Marissa pentru a-l aduce inapoi,desi dragostea ei s-ar putea sa nu fie indeajuns.

Vol. V - Lover Unbound

Nemilos si strălucit,Vishous,fiul lui Bloodletter,detine un blestem distrugător si o inspaimantatoare putere de a vedea viitorul.Ca membru al Fratiei,nu-l intereseaza deloc iubirea sau sentimentele,ci doar lupta cu Societatea Lessening.

Dar cand o rană mortala il aduce in grija unei femei chirurg,Dr. Jane Whitcomb il face sa-si dezvaluie durerea sufleteasca si sa simta pentru prima data adevarata placere.Dar destinul pe care nu el l-a ales,il duce intr-un viitor care n-o include si pe ea.

Vol. VI - Lover Enshrined

Complet loial Fratiei Pumnalului Negru,Phury s-a sacrificat pentru binele rasei,devenind barbatul responsabil cu ducerea mai departe a Fratiei.Fiind Alesul,el este obligat sa fie tatal fiilor si fiicelor ce vor asigura ca traditiile rasei vor supravietui si ca vor exista luptatori ce se vor lupta cu cei ce vor vampirii stersi de pe fata pamantului.

Fiind prima lui partenera,Aleasa Cormia vrea sa castige nu numai corpul lui,dar si inima acestuia.Este atrasa de responsabilitatea nobila din spatele barbatului emotional ranit.Dar Phury nu si-a permis niciodata sa afle ce-i aia placere sau bucurie.In timp ce razboiul cu Lessening devine din ce in ce mai groaznic,tragedia se arata in casa Fratiei,iar Phury trebuie sa aleaga intre datorie si iubire.

Vol. VII - Lover Avenged

Caldwell,New York este de mult timp campul de lupta pentru vampiri si dusmanii lor,Societatea Lesseing.Tot acolo Rehvenge si-a inceput afacerea cu droguri,detinand de asemenea un club de noapte care-i satisface pe cei bogati si bine inarmati.Tocmai din cauza reputatiei sale sumbre,vrea sa-l omoare pe Wrath,Regele Orb,conducatorul Fratiei.

Rehvenge intotdeauna a stat departe de Fratie - chiar si atunci cand sora lui s-a maritat cu un membru - pentru ca el detine un secret periculos ce l-ar putea face raspunzator de razboiul cu dusmanii.In timp ce este amenintat ca se va dezvalui adevarul despre el,acesta se intoarce spre singura sursa de lumina din lumea lui intunecata,Ehlena,o femeie vampir,ce n-a fost atinsa de coruptia din jur - si singurul lucru ce sta intre el si distugerea eterna.

Vol. VIII - Lover Mine

John Matthew a trecut prin multe de cand a fost gasit traind impreuna cu oamenii,partea lui de vampir fiindu-i necunoscuta.Dupa ce este dus la Fratie,nimeni nu-i poate ghici adevarata istorie - sau adevarata lui identitate.Intradevar,fratele pierdut Darius s-a reintors,dar cu o diferita fata si un foarte diferit destin.

Xhex,o asasina symphath,a ignorat destul timp atractia dintre ea si John Matthew.Dupa ce deja a pierdut un iubit,ea nu va permite ca John sa cada prada intunericului din viata ei sucita.Si totusi cand intervine destinul,cei doi descopera ca dragostea,ca si destinul,este inevitabila intre suflete pereche.

Vol. XI - Lover Unleashed

Payne,sora geamana a lui Vishous,este facuta din acelasi material intunecat,de luptator ca fratele ei.Cand este ranita,ceea ce o duce la paralizie,doctorul chirurg Manuel Manello,este chemat sa o trateze numai asa cum el poate - si curand este atras in lumea ei secreta si periculoasa.Desi inainte n-a crezut in creaturi ale noptii - cum ar fi vampirii - acum se lasa sedus de puternica femeie ce-i atinge atat corpul cat si sufletul.

In timp ce cei doi descopera mai mult decat o legatura erotica,lumea umana si cea a vampirilor se ciocnesc ...

Vol. X - Lover Reborn

In cele mai intunecata colturi din Caldwell,New York,se dezlantuie un conflict ca niciunul altul.Orasul este caminul unor frati,nascuti sa-si apere rasa : vampirii luptatori ai Fratiei Pumnalului Negru.Inapoi in Fratie - si de nerecunoscut,fata de conducatorul ce odata a fost - Tohrment este fizic slăbit,iar inima franta o are.Cand incepe sa-si vada femeia iubita in vise - captiva intr-o lume rece,izolata - Tohr devine un 'inger cazut' ce spera sa salveze ceea ce a pierdut.Cand i se spune ca trebuie sa invete sa iubeasca din nou,pentru a-si elibera fosta partenera,Tohr stie ca toti sunt condamnati...

Doar ca dupa,o femeie cu un trecut intunecat incepe sa-i atraga atentia.Tohr se lupta cu un trecut uitat si un viitor plin de pasiune ... dar poate inima lui renunta pentru a-i salva pe toti?

Goodreads

2 comentarii:

  1. cand apar si restul volumelor?sau cel putin anul asta apare volumul 2 si la noi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, nu stiu. N-am mai auzit nimic nou legat de aceasta serie...

      Ștergere