Seria "Covenant" de Jennifer L. Armentrout

Vol. 0.5 - Daimon

Timp de 3 ani,Alexandria a locuit printre muritori - prefandu-se ca-i place si incercand sa-si uite indatorirea pentru care a fost antrenata,ea fiind copilul unei muritoare si a unui zeu.La 17 ani,s-a cam resemnat,crezandu-se o ciudata in standardele muritorilor ... si ca ea niciodata nu va fi pregatita pentru acea îndatorire.

Dupa spusele mamei ei,asta-i un lucru bun.

Dar dupa cum stie orice descendent al Zeilor,Soarta are un obicei de a-si arata si latura urata.Un atac cumplit o forteaza pe Alex sa se duca in Miami,pentru a gasi drumul spre locul unde mama sa a avertizat-o ca nu trebuie sa se intoarca niciodata - la Covenant.Fiecare pas ce-o duce mai aproape de siguranta,reprezinta un pas spre moarte ... pentru ca ea este bantuita de exact creaturile pe care a fost antrenata sa le ucida.

Daimonii au gasit-o.

Vol. I - Half-Blood (Semi-Pur)

Hematoii sunt rezultatul unirii zeilor cu muritorii si copiii unor Hematoi - cu sange pur - au puterile zeilor.Copiii Hematoilor cu muritorii - ei bine,nu prea.Semi-purii au doar 2 optiuni : sa devina Sentinele antrenate ce vor vana si ucide daimonii sau sa devina servitori in casele celor cu sange pur.
Alexandria,17 ani,si-ar risca mai degraba viata decat s-o iroseasca spaland toalete,dar s-ar putea sa duca o viaţă plina de lipsuri.Sunt cateva reguli pe care studentii de la Covenant trebuie sa le urmeze.Alex are probleme cu toate,dar mai ales cu regula nr. 1 : Relatiile dintre puri si semi-puri sunt interzise.

Din pacate,ea se indragosteste de atragatorul Aiden,de sange pur.Dar asta nu-i cea mai grava problema a lui Alex - ci sa ramana destul timp in viata incat sa termine scoala si sa devina o Sentinela.Daca da gres,in fata-i se afla un viitor mai aspru decat moartea sau sclavia : ar putea fi transformata intr-un daimon,dupa care ar fi vanata de Aiden.Si asta ar fi cam naspa.

Vol. II - Pure (Pur)

Exista nevoia.Si apoi mai e si Soarta...

Cand ti-e destinat sa devii un fel de priză electrica supranaturala nu e chiar super - mai ales cand "cealalta jumatate" a Alexandriei se tine mereu dupa ea.Seth e in sala de antrenamente,in afara programului si tot apare in dormitorul ei - deloc cool.Legatura dintre ei are si avantaje,cum ar fi lipsa cosmarurilor cu tragica distrugere a mamei ei,dar aceasta legatura n-are niciun efect asupra sentimentelor pentru interzisul Aiden.Sau asupra lucrurilor ce el le va face - si sacrifica - pentru ea.

Cand daimonii se strecoara in Covenant si ataca studentii,zeii trimit Furiile - zeitati mai inferioare,determinate sa elimine orice pericol ce ameninta Covenant si zeii,iar asta ii include si pe Apollyon ... si Alex.

Goodreads

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu