CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

duminică, 8 aprilie 2012

Seria "Sânge albastru" de Melissa de la Cruz

Vol. I - Sange Albastru

Cand Mayflower a pornit pe mare in 1620,la bord se aflau barbatii si femeile ce aveau sa contureze America : Miles Standish,John Alden,Constance Hopkins.Dar unii dintre Peregrini nu erau cu inima curată ; ei nu scapau de persecuţia religioasa.Intradevar,ei nu erau nici macar oameni.Erau vampiri.Vampirii s-au asimilat repede in Lumea Noua.Cu un nivel ridicat de putere,bogatie si influenta,ei erau renumitii vampiri cu sange albastru ai societatii americane.

Cei cu sange albastru au jurat ca statutul lor de nemuritori o sa ramana un secret bine pazit.Si au tinut acest secret secole intregi.Dar acum,in New York,secretul se prelinge.

Schuyler Van Alen invata la o prestigioasa scoala privata. Prefera sa poarte haine lalai si vintage in locul toaletelor de la Prada si perlelor afisate de colegele ei ; si locuieste cu bunica ei,intr-o casa dărăpănata.Schuyler este cam singuratica ... si este fericita asa.Deodata,cand implineste 15 ani,un mozaic de vene albastre se iveste pe bratul ei.Incepe sa aiba pofte de carne cruda si flashback-uri din vremuri trecute.Apoi o fata populara de la scoala este gasita moarta...secatuita de sange.Schuyler nu stie ce sa creada,dar vrea sa afle secretele celor cu sange albastru.Dar nu cumva este si ea in pericol?


Vol. II - Bal Mascat

Schuyler vrea sa primeasca o explicatie pentru misterioasele decese ale tinerilor vampiri.Impreuna cu cel mai bun prieten al ei,Oliver,Schuyler se duce in Italia cu speranta de a-l gasi pe singurul barbat ce-o poate ajuta - bunicul ei.

Intre timp,la New York,se fac pregatirile pentru Balul Celor Patru Sute,o gala exclusiva gazduita de cele mai bogate,puternice si neumane persoane din oras - o gala a celor cu sange albastru.
Dar de abia la petrecerea de dupa,un bal mascat organizat de şireata Mimi Force,se dezlantuie adevaratul pericol.Ascunsa in spatele mastilor,se afla o revelatie ce va schimba pentru totdeauna cursul destinului unui tanar vampir.

Plina de glamour, suspans si folclor cu vampiri,a doua carte a seriei Sange Albastru,va lasa cititorii insetati de mai multe.


Vol. III - Revelatii

Moştenirea sângelui lui Schuyler Van Alen tocmai a fost pusă la îndoială: face ea parte dintre cei cu Sânge Albastru, sau prin vene îi curge sinistrul Sânge Argintiu? În vreme ce controversa se adânceşte, Schuyler este abandonată în casa familiei Force, sub acelaşi acoperiş cu Mimi Force, rivala ei cea vicleană, şi cu Jack Force, dragostea sa interzisă.

Dar când străvechea temniţă a unui demon puternic este distrusă de cei cu Sânge Argintiu în Rio de Janeiro, Străbunii cu Sânge Albastru au nevoie de Schuyler de partea lor. Miza e mare şi bătălia sângeroasă; iar acum Schuyler trebuie să aleagă între datorie şi pasiune, între dragoste şi libertate.

Vol. IV - Moştenirea Van Alen

Odata cu uimitoarea reveletie a adevaratei identitati a lui Bliss,se apropie si pericolul reprezentat de cei cu sange argintiu.

Odata lasati sa traiasca viata plina de farmec din New York,acum cei cu sange albastru trebuie sa lupte pentru supravietuire.


Vol. V - Misguided Angel (Ingerul nechibzuit)

Dupa ce a mostenit intunecata avere a familiei sale,Schuyler a plecat la Florenta impreuna cu iubirea sa interzisa,Jack.Acum,amandoi trebuie sa se aventureze in misiunea ce Schuyler trebuie s-o implineasca : gasirea si protejarea ultimelor 5 porti ce apara Pamantul de Lucifer,conducatorul celor cu sange argintiu.

In New York,Mimi a fost inclusa in consiliul unui clan năruit.Luptandu-se cu o inima franta dupa ce l-a pierdut pe Kingsley si cu copleşitoarea dorinta de a-l distruge pe Jack,ea trebuie sa-si concentreze toata energia asupra unui nou pericol.Vampirii sunt rapiti,iar răpitorii lor planuiesc sa-i arda de vii,online...pentru ca toata lumea sa vada.Ajutorul vine in forma lui Deming Chen,un Venator din Shanghai,care trebuie sa descurce ghemul de deceptii,inainte ca ucigaşii sa loveasca din nou.

In timp ce tinerii vampiri se lupta pentru supravietuirea clanului,ei descopera un secret periculos,initial descoperit de mama lui Schuyler,in timpul Renaşterii,dar tinut ascuns timp de secole.Dar in timp ce clanul celor cu sange albastru este slabit din ce in ce mai mult,destinul o conduce pe Schuyler spre o teribila alegere,ce ii va întocmi destinul.

Vol. 5.5 - Bloody Valentine

Vampirii au puteri ce oameni nu le pot intelege : putere ce sfidează logica,viteza ce nu poate fi capturata,puterea de a-si schimba forma si multe altele.Dar cand vine vorba de sentimente,nimeni,nici macar incredibil de frumosii si exagerat de bogatii vampirii cu sange albastru,nu detin controlul.
In Bloody Valentine,autoarea Melissa de la Cruz,le ofera cititorilor o noua poveste despre viata amoroasa a vampirilor lor preferati - pasiune si inimi frante,speranta si devastare,pofte trupesti si dor.Combinate cu strălucire,glamour si mister,aceasta este o noua reusita a seriei Sange Albastru.

Vol. VI - Lost in Time (Pierduti in Timp)

Dupa frumoasa lor,si totusi scurta ceremoie de legământ din Italia,Schuyler Van Alen si Jack Force sunt fortati sa se desparta.Pentru a-si indeplini misiunea,Schuyler se duce in Alexandria in cautarea lui Catherine de Siena si a Portii Promisiunii.Dar Schuyler descopera ca tot ce-a crezut ea despre Poarta este gresit.Intre timp,Jack i-a dificila decizie de a se intoarce la New York pentru a o înfrunta pe sora si fosta lui partenera,Mimi.Dar in loc de reuniunea dulce-amara,el da peste o decizie,unde nu prea are de ales.
Mimi,alaturi de un neasteptat tovarăş de calatorie,Oliver Hazard-Perry,pleaca si ea in Egipt,pentru a-l cauta pe Kingsley Martin,iubirea ei pierduta.Mimi invata ca nu toate povestile de iubire se termina cu bine.Dar va trebui sa lase sentimentele deoparte,daca vrea sa-si salveze clanul naruit.
Plina de suferinţă,răsturnări de situaţie si folclor vampiric,Lost in Time cu siguranta va potoli pofta de aventura a fanilor seriei Sange Albastru.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu