CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

joi, 23 august 2012

Seria Chicagoland Vampires de Chloe Neil

Vol I - Some Girls Bite

Sigur,viata de student nu e cine stie ce,dar a lui Merit era.Se descurca destul de bine pana cand un vampir a atacat-o.Dar n-a apucat sa guste decat putin din ea,inainte sa fie speriat de un alt vampir.Iar acest vampir a decis ca cea mai buna cale de a-i salva viata e s-o transforme in vampir.
Se pare ca cel care a salvat-o era stapanul vampirilor din Casa Cadogan.Acum ea incearca din greu sa-si gaseasca locul intr-o casa din Hyde Park,plina de vampiri loiali lui Ethan "Lordul Casei" Sullivan.Fiind un vampir de 400 de ani,inalt si cu ochi verzi,are mult sarm,dar din pacate el asteapta din partea ei recunoștință si servitute.Dar alergia la soare si atitudinea lui Ethan sunt ultimele lucruri de care era ar trebui sa-si faca griji.Cineva inca incearca s-o elimine.Initierea ei in viata de noapte a Chicago-ului ar putea fi prima incaierare intr-un razboi - si va fi si sange varsat.

Vol II - Friday Night Bites

De acum 10 luni,cand vampirii si-au dezvaluit existenta muritorilor din Chicago,acestia se bucura de o viata menita numai celor de la Hollywood.Dar ar trebui oamenii sa stie ce adunarile lui Raves,unde vampirii incoltesc oamenii si se hranesc cu ei?Oamenii vor incepe sa-si ascute tepusele.

Deci,acum depinde de noul vampir Merit sa se reuneasca cu familia ei , sa joace rolul unei legaturi dintre oameni si vampiri si sa pastreze secretele vietii de vampir departe de mass-media.Dar cineva nu vrea sa existe pace intre ei.Cineva cu o ranchiună antica?

Vol III - Twice Bitten

Cei care isi schimba forma se aduna in Windy City (Chicago) ,iar ca semn de pace,vampirul Ethan Sullivan i-a oferit conducatorului lor un bodyguard foarte special: Merit,cel mai nou vampir din oras.
Slujba lui Merit este sa-l protejeze pe Alpha,Gabriel Keen - si sa spioneze pentru vampiri daca tot se afla acolo.Oh,si din fericire,Ethan se ofera s-o antreneze,pentru a o pregati pentru misiunea ei.
Din pacate,cineva il ataca pe Gabriel si Merit curand se afla intre el si dusmanul lui.Va avea nevoie de tot ajutorul de care poate face rost pentru a-l prinde pe asasin.Dar in orice parte s-ar intoarce,da peste tensiuni intre supranaturali - sa nu mai zicem de cele dintre ea si un anumit vampir cu ochi verzi.

Vol IV - Hard Bitten

Chicago este asaltat de tensiuni supranaturale ,iar Merit - vampirul protector al Casei Cadogan - este ingrijorata ca oamenii vor apela la coasele lor in orice clipa.Nu ajuta nici faptul ca o adunare de hranire a vampirilor este descoperita de primar si ca un nou drog circula prin comunitate.
Indatorirea lui Merit este sa faca ordine in casa - literalmente.Si daca e nevoie sa-si pateze mainile de sange ,fie.

Vol V - Drink Deep

Norii se aduna deasupra Casei Cadogan,iar vampirul Merit nu-si poate da seama daca este intunericul dinaintea zorilor sau calmul dinaintea furtunii.Cu orasul dand pe dinafara de creaturi supranaturale si statul amenintand sa scoata o lege impotriva paranormalului,vremurile pentru vampiri n-au fost mai grele de atat.Daca ar putea macar sa stea linistiti pentru o vreme...
Apoi magia isi arata fata urata cand Lacul Michigan se face negru.Primarul insista ca nu e nimic ingrijorator,dar Merit stie ca panica e aproape.Ea trebuie sa adune prieteni vechi si noi ca sa afle cine controleaza toate astea si sa-i opreasca inainte sa fie prea tarziu atat pentru vampiri,cat si pentru oameni.

Vol VI - Biting Cold

Transformata in vampir impotriva vointei ei,Merit,in varsta de 28 de ani,ajunge sa dea de un cerc intunecat al vampirilor din subteran,unde afla ca sunt multe pe care era nu le stie despre supranatural - si mai multe creaturi supranaturale decat si-a imaginat vreodata publicul.Si nu toate secretele pe care le-a aflat sunt de impartasit - printre oameni si neoameni.Acum Merit e la vanatoare,pe urmele unei creaturi supranaturale care vrea sa fure un artifact antic ce ar dezlantui raul in lume.Dar Merit e si prada.Un dusman din Chicagoland o vaneaza si nu se va opri pana cand nu avea cartea doar pentru el.
Niciun pic de mila.Nicio regula aplicata.Nicio viata crutata.Goana a inceput.

Vol VII - House Rules (data lansarii : 5 feb. 2013)

Intr-un oras plin de vampir - necazurile nu dorm.
La varsta de 28 de ani,Merit devine un vampir ce stie foarte bine sa manuiasca sabia.De atunci,ea a devenit protectorul Casei din care face parte,a vazut cum Chicago aproape e fost ars din temelii si l-a vazut pe stapanul ei fiind doborat,apoi sculandu-se in toata gloria lui.Acum ea isi va vedea temperamentul testat ca niciodata pana acum.
A inceput cu doi...doi vampiri care au disparut fara urma.Cineva vizeaza vampirii din Chicago si oricine poate fi urmatorul.Casa fiindu-le in pericol,Merit si stapanul ei,Ethan Sullivan,trebuie sa opreasca aceste disparitii.Dar pe masura ce descopera aliante secrete,realizeaza ca dusmanul lor este mai familiar decat credeau - si mult mai puternic,decat si-au imaginat.

Goodreads

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu