Seria Slammed de Colleen Hoover


Vol. 1 - Slammed

Dupa neasteptata moarte a tatalui ei,Layken trebuie sa ramana puternica pentru mama si fratele ei mai mic.La exterior,ea pare sa fie plin de viata si tenace,dar in interior,ea isi pierde speranta.

Apare Will Cooper : vecinul atragator de 21 de ani care este foarte pasionat de poezie si are un unic simt al umorului.La doar cateva zile de cand s-au cunoscut, intre Will si Layken se infiripa o conexiune emotionala,trezind in Layken un strop de speranta.

La nu mult timp dupa acea intensa prima intalnire,o revelatie socanta ii forteaza sa puna capat relatiei lor.Interactiunile zilnice devin incredibil de dureroase,pe masura ce incearca sa gaseasca un echilibru intre sentimentele ce-i unesc si secretul ce-i tine despartiti.

Vol. 2 - Point of Retreat

Greutati si suferinte i-au unit...acum ii vor sfasia.

Layken si Will au demonstrat ca dragostea lor va ramane vie,indiferent de situatie ; asta pana cand cineva din trecutul lui Will reapare,iar Layken se vede nevoita sa se indoiasca de relatia lor.

Will este fortat sa infrunte provocarea finala...cum sa-si demonstreze dragostea unei fete care “refuza sa vada adevarul”.

Goodreads





Citate
Will,Slammed
 Kiersten,Point of Retreat

 Julia,Point of Retreat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu