Poughkeepsie de Debra Anastasia


El ii numara zambetele in fiecare zi si seara in gara.Si dimineata,si dupa-amiaza,frumoasa navetista il saluta - asa cum face cu toti de pe peron.Dar Blake Hartt nu este ca ceilalti ... el este lipsit de adapost.Amintirile unei copilarii urate,i-au furat orice urma de speranta si i-au distrus sufletul.Se fereste de soare,sigur ca oamenii vor fugi de el cand il vor vedea in lumina soarelui.

In fiecare zi,Livia McHugh,zambeste politicos si saluta navetistii ca ea, in timp ce asteapta trenul catre oras.Asta ei nu i se pare mare lucru.Speciala sau nu ,ea zambeste in fiecare zi,niciodata gandindu-se ca cineva s-ar baza pe acest simplu gest ca pe aerul ce-l respira.

Cand Livia trebuie sa faca mai mult decat sa zambeasca,fara sa ezite sare sa-l apere pe barbatul fara adapost.Si ramane surprinsa cand descopera o inexplicabila conexiune cu noul ei prieten.Dupa ce pericolul trece,zambetele lor devin conversatie.Cuvintele formeaza o prietenie,ce trezeste in amandoi ceva.Dar nu trece mult pana cand relatia dintre ei e pusa la incercare.Complicatii din trecuturile amandurora pun la incercare atat dragostea lor cat si vietile lor.

Inima lui Blake bate pentru a Liviei,chiar daca mainile ei trebuie sa pastreze ritmul.Iubirea are rabdare.Iubirea e blanda.Iubirea nu cedeaza niciodata.Nu?

Goodreads

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu