Chasing Memories de Adriana Law


Dragostea este marea lor tragedie.

Virginia Bennett este in secret indragostita de cel mai bun prieten al fratelui ei.

Chase Donovan este in secret indragostit de sora mai mica a celui mai bun prieten al lui,desi acum nu mai e asa de mica.Ce-i si mai rau e ca familia Bennett devine si familia lui Chase,luandu-l sub protectia lor cand nu are unde sa se duca.

O singura noapte de iresponsabilitate schimba prietenii si spulbera increderea.Chase e determinat sa nu renunte asa de usor la Virginia.Dorinta lui de a avea lucrurile asa cum erau inainte de acea noapte tragica i-ar putea distruge pe amandoi.

Fragment

Virginia tresari.Acea atragere familiara revenise.Vroia sa se duca la el.Sa imbunatateasca cumva situatia.Chestia e ca Virginia nici macar nu stie daca Chase se poate controla.Parintii lui nu prea l-au iubit.
"Nu te urasc.Mi-e frica de tine" Spune ea.
"Si mai devreme?Ti-era frica de mine si mai devreme?"
Ea nu raspunde.Nu poate raspunde pentru ca plange incontrolabil.Ducandu-si mana la gura ca sa nu faca zgomot si sa poata pastra ce-a mai ramas din demnitatea ei,ridica valiza si incearca sa treaca pe langa el.Corpul ii tresari cand palma lui lovi usa exact langa capul ei,blocandu-i calea.Ea tremura pe loc,evitandu-i privirea.El isi incorda bratul.
"Te rog,lasa-ma sa plec"
"Asta-i ce-ti doresti cu adevarat?"
Ea isi ridica privirea spre a lui."Da"
"Esti sigura?Pentru ca nu mai pot continua asta,ma omori cu zile,Gin" Lasa mana in jos,inchide ochii si da usor cu fruntea de catul usii.Trage aer in piept si face un pas in spate,lasand-o sa treaca.
Ajunsese la jumatatea holului cand el a apucat-o de brat."Fac orice-i nevoie,te rog nu ma parasi.Spune-mi ce sa fac"
In ochii lui verzi se vedeau lacrimile.Virginia nu l-a vazut niciodata plangand.Nu-l putea privi in ochi.
"Nu spun ca ar fi perfect,dar de ce nu-i mai dam dragostei o a doua sansa?Trebuie sa stiu,simti la fel sau eu doar alerg dupa amintiri?" Intreaba el.

Goodreads

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu