CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

sâmbătă, 27 iulie 2013

Seria Love Me With Lies de Tarryn Fisher

Vol. I - The Opportunist
Olivia Kaspen este o manipulatoare indrazneata,obisnuita sa primeasca mereu ceea-si doreste.Dar exista o singura exceptie - Caleb Drake,cel pe care l-a lasat sa-i scape.

Dupa ce o întâlnire neprevăzută il aduce pe Caleb inapoi in viata ei,Olivia isi doreste o doua sansa cu prima ei iubire si se intreaba cat de departe e dispusa sa mearga pentru a fi din nou al ei.

Singura ei problema este o roscata,Leah,noua iubire a lui Caleb.Olivia trebuie sa lupte pentru ceea a fost odata al ei si pe parcurs sa descopere ca uneori dragostea nu inseamna si salvare.

Vol. II - Dirty Red

Draga oportunisto,                                     
Ai crezut ca poti sa mi-l iei,dar ai pierdut.Acum ca e al meu,voi face orice ca sa ramana al meu.Te indoiesti de mine?Am tot ce-ar fi trebuit sa fie al tau.In caz ca te intrebi,el nu se mai gandeste la tine.Nu-i voi da drumul...vreodata.                            
Dirty Red

Leah Smith in sfarsit are ceea ce si-a dorit dintotdeauna.Doar ca nu e cazul.Casnicia ei pare mai mult un imprumut decat un angajament de-o viata si imaginea la care a lucrat atat de mult,se destrama sub ochii ei.Cu un nou rol si un trecut plin de secrete,Leah trebuie sa decida cat de mult e dispusa sa riste pentru a pastra ceea ce-a furat.

Vol. III - Thief
Dragostea e îngăduitoare,dragostea e blanda. 
Ea nu se laudă niciodată, nici nu se făleşte.
Nu exista aroganţă in dragoste;niciodată nu e trufaşă ori egoistă ori necuviincioasă - nu ţine morţiş să i se facă pe voie.
Dragostea nu este iritabilă şi nici susceptibilă. Dragostea nu bagă în seamă greşelile altora. 
In dragoste ai incredere,speri si induri orice ar fi. Dragostea niciodata nu va fi demodata. 
Voi lupta pentru ea.

Caleb Drake n-a uitat niciodata de prima lui iubire.Nu cand s-a insurat.Nici cand ea s-a maritat.Cand sansa i se iveste,Caleb trebuie sa decida cat de e dispus sa lupte ca s-o cucereasca din nou pe Olivia.Dar pentru fiecare actiune din viata exista o consecinta si curand Caleb va afla ca uneori pentru dragoste trebuie sa platesti un mare pret.

Citate
Goodreads

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu