CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

sâmbătă, 31 martie 2012

Seria "Bloodlines" de Richelle Mead

Vol. I - Bloodlines


Sydney este o alchimista,unul dintre grupurile de oameni care se ocupa cu magia si reprezinta o punte intre lumea oamenilor si lumea vampirilor.Ei protejeaza secretele vampirilor - si vietile oamenilor. Cand Sydney este luata din patul ei in miezul noptii,la inceput crede ca este inca pedepsita pentru alianta ei complicata cu Rose Hathaway. Dar adevaratul motiv este mult mai grav. Jill Dragomir - sora reginei Moroilor, Lissa Dragomir - este in mare pericol si Moroii trebuie sa o ascunda.

Pentru a evita un razboi civil, Sydney este pusa sa se dea drept gardianul lui Jill ,fiind colega ei de camera in ultimul loc in care cineva s-ar gandi sa caute un membru din familia regala - o scoala de oameni din Palm Springs, California. Dar in loc sa gaseasca siguranta la Amberwood Prep, Sydney descopera ca drama de abia incepe.

Vol. II - The Golden Lily


Sydney Sage este o alchimista,face parte dintr-un grup care se ocupa cu magia si care reprezinta o punte intre lumea oamenilor si cea a vampirilor.Ei protejeaza secretele vampirilor si apara vietile umane.

Lui Sydney i-ar place sa mearga la facultate,dar in schimb,ea e trimisa sa se ascunda la o scoala din Palm Springs,California - cu slujba de a o proteja pe printesa Moroi Jill Dragomir de asasinii ce vor sa declanseze un razboi civil in lumea Moroilor.Candva facuta de rusine,Sydney este acum laudata pentru loialitatea si supunerea ei,si este data drept modelul unui alchemist exceptional.

Dar cu cat se apropie mai mult de Jill,Eddie si mai ales de Adrian,cu atat mai mult se gaseste indoindu-se de convingerile de alchemist,de ideea ei a unei familii si de ideea de a apartine cuiva.Viata ei devine si mai complicata cand experimentele magice arata ca Sydney ar putea detine cheia pentru a preveni transformarea in Strigoi - cei mai cumpliti vampiri,cei care nu mor.Dar ii e teama sa fie doar atat - speciala,magica,puternica - asta o sperie cel mai mult.La fel de descurajatoare este si noua ei relatie cu Brayden,un tocilar dragut,destept care pare a i se potrivi perfect.Si totusi,oricat de perfect ar parea el,Sydney se simte atrasa de altcineva - cineva interzis ei.

Cand un secret socant ameninta sa distruga lumea vampirilor,loialitatea lui Sydney este deodata pusa la indoiala,mai des ca inainte.Iar ea se intreaba cum poate echilibra principiile si invaturile cu care a crescut si ceea ce ii spune instinctul.

Ar trebuie sa asculte de Alchimisti - sau de ceea ce-i spune inima ?

Vol. III - The Indigo Spell


Dupa un eveniment ce a schimbat vietile lui Sydney si Adrian pentru totdeauna,Sydney se lupta sa traga o linie intre ceea ce a invatat ca Alchimist si ceea ce o indeamna inima sa faca.
Dar apoi,ea il intalneste pe fermecatorul Marcus Finch,un fost Alchimist,care o indeamna sa se razvrateasca impotriva oamenilor care au crescut-o.
Si cand Sydney ajunge fata in fata cu un utilizator malefic al magiei,incepe in sfarsit sa accepte magia misterioasa ce stie ce stie ca o detine...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu