Don't Look Back de Jennifer L. Armentrout

Samantha este o straina in propriai viata. Pana-n noaptea in care a disparut cu prietena ei cea mai buna,Cassie, toata lumea spunea ca Sam avea totul - popularitate, bogatie si un prieten perfect.

Acum Sam a reaparut,dar nu stie cine e sau ce s-a intamplat in acea noapte. Pe masura ce incearca sa-si refaca viata, realizeaza ca nu vrea sa mai duca viata dinainte.

Vechea Sam ducea atitudinea de "fata rea" la un cu totul alt nivel si e clar ca ea si Cassie erau mai degraba adversare. Sam e destul de sigura ca pierderea memoriei este un semn bun.

Primeste o a doua sansa pentru a fi o fiica,sora si prietena mai buna si se indragosteste de Carson Ortiz - un baiat care mereu a avut grija de ea,chiar daca-l trata ca pe o persoana fara nicio valoare.

Dar Cassie e inca disparuta,iar adevarul despre ce s-a intamplat in acea noapte nu este adanc ascuns doar in memoria lui Sam - mai stie cineva. Cineva care vrea sa se asigure ca Sam nu spune nimic. Sam nu vrea decat sa afle adevarul si daca-si poate aminti ce s-a intamplat in acea noapte,poate intr-un final sa mearga mai departe.

Dar daca faptul ca nu-si aminteste este singurul lucru care o tine pe Sam in viata?
 
Twitter : JLArmentrout

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu