CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

marți, 1 iulie 2014

Beautiful Oblivion (Maddox Brothers #1) de Jamie McGuire

Extraordinara si independenta Camille "Cami" Camlin cu drag a renuntat la copilarie inainte sa se termine. Si-a gasit primul job dinainte sa invete sa conduca si s-a mutat in propriul ei apartament dupa primul an de facultate.

Acum, lucrand la barul The Red Door, Cami nu prea mai are timp pentru altceva in afara de munca si cursuri. Asta pana cand a trebuit sa anuleze o intalnire in afara orasului cu prietenul ei.

Trenton Maddox era celebru la Universitatea Eastern State, iesind cu studente dinainte sa termine liceul. Prietenii lui vroiau sa fie in locul lui, femeilor vroaiu sa-l imblanzeasca, dar dupa ce un tragic accident i-a schimbat viata, Trenton lasa deoparte campusul.

Optsprezece luni mai tarziu, Trenton locuieste acasa cu tatal sau vaduv si lucreaza la un salon local de tatuaje pentru asi putea plati facturile. Tocmai cand credea ca viata-i revine la normal, o observa pe Cami stand singura la o masa la The Red.

Avand 4 frati, Cami crede ca poate mentine aceasta prietenie cu Trenton Maddox strict platonica. Dar cand un Maddox se indragosteste, el iubeste pentru totdeauna - chiar daca ea e singurul motiv pentru care familia lui s-ar putea destrama.
 
Twitter : JamieMcGuireNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu