Seria Finding Fate de Chelsea Fine

Vol. I - Best Kind of Broken
Pixie si Levi nu si-au mai vorbit de aproape un an si deodata afla ca lucreaza - si locuiesc - la acelasi han in mijlocul pustietatii. 

Candva demult, erau prieteni.Dar asta a fost inainte ca totul sa se destrame. 

Iar acum situatie dintre ei e ... ciudata.

Ei nu vor decat sa se evite unul pe celalalt, atat cat e posibil. Dar acum ca sunt fortati sa imparta o camera de baie, deci si un dus, sa pastreze distanta e mai greu decat credeau.

Bine ati venit pe holul plin de tensiune si amagire sexuala, dragilor. 

Asezati-va confortabil. O sa fie o vara lunga.



Vol. II - Perfect Kind of Trouble
Kayla Turner in varsta de 21 de ani, a pierdut totul. Dupa ce si-a petrecut o mare parte din viata avand grija de mama ei bolnava, ea nu vrea decat sa aiba parte si de ceva fericire.Asa ca atunci cand tatal ei decedat - un barbat pe care de abia daca-l cunostea - o include in testament, Kayla in sfarsit respira usurata...pana cand afla ca averea mai implica pe cineva.  

Si acel cineva este chipesul Daren Ackwood, protejatul tatalui ei. Pentru a-si primi averea, e fortata sa-si uneasca fortele cu el. Cu o masina scumpa si acele gropite scumpe, Kayla stie ce fel de baiat e el.Dar Daren nu e cine pare...

Incercand sa indrepte greselile familiei lui, in ultima vreme Daren duce o viata mai mult ca a lui Oliver Twist, decat a lui Richie Rich. E mai mult decat recunoscator ca James Turner l-a inclus in testament,dar sa coopereze cu fiica lui Turner pentru a-i indeplini ultima dorinta,il face pe Daren sa se intrebe daca sa fi falit e chiar atat de rau. 

Si totusi, ea e pe atat de frumoasa pe cat e incapatanata si cu cat petrece mai mult timp cu Kayla,cu atat mai mult il deranjeaza cand e departe de ea.

Curand, Daren si Kayla incep sa se intrebe daca cel mai bun dar pe care tatal ei le-ar fi putut lasa este reprezentat de chiar...ei insisi.
Facebook : Chelsea Fine Books
Twitter : ChelseaFine



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu