On the Island de Tracey Garvis-Graves


Cand profesoarei de engleza Anna Emerson,in varsta de 30 de ani,i se ofera slujba de a-l medita pe T.J. Callahan,la casa familiei acestuia din insulele Maldive,ea accepta faza ezitare ; o vacanta pe o insula tropicala intrece intotdeauna timpul petrecut intr-o biblioteca.

T.J. Callahan nu-si doreste sa plece din oras,nu ca i-ar fi cerut cineva parerea.Are aproape 17 ani si daca perioada in care a avut cancer n-a fost destul de rea,acum el trebuie sa-si petreaca vara impreuna cu parintii - si o gramada de teme - in loc sa stea alaturi de prieteni.

Anna si T.J. sunt in drum spre Maldive,cand pilotul avionului lor sufera un atac de cord,iar acestia se prabusesc in Oceanul Indian.Lasandu-se purtati de valuri,vestele lor de salvare ii tin la suprafata pana ajung pe malul unei insule nelocuite.

Acum Anna si T.J. vor doar sa supravietuiasca si trebuie sa fie uniti pentru a obtine apa,mancare,foc si adapost.Nevoile lor de baza or fi satisfacute,dar pe masura ce zilele devin saptamani,iar saptamanile luni,naufragiatii intalnesc multe obstacole,inclusiv furtunile tropicale,pericolele de pandesc in ocean si posibilitatea ca cancerul lui T.J. sa revina.

Cand  T.J. sarbatoreste inca o zi de nastere pe insula,Anna incepe sa se intrebe daca cea mai mare provocare ar putea fi cea de a trai cu un baiat care usor,usor devine un barbat.

Goodreads

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu