Seria Familia Mitchell de Jennifer Foor


Vol. 1 - Letting Go

Savanna Tate a iubit acelasi baiat inca de cand avea 14 ani.Acum ea si Tyler sunt in al doilea an de facultate.In timp ce Savanna se concentreaza sa-si mentina notele mari,Tyler e ocupat sa petreaca cu prietenii si sa se culce cu alte fete pe la spatele iubitei lui.
Savanna decide ca au nevoie de o pauza,doar ca ea sa se poat concentra si poate pentru ca el sa-si schimbe prioritatile.Intr-o seara,la o petrecere,Savanna il prinde pe Tyler cu o alta fata si dupa o cearta aprinsa,ea pleaca.Temandu-se sa n-o piarda pentru totdeauna,Tyler fura o masina si o urmareste,desi a baut cam mult inainte.Pierde controlul masinii,iar dupa accident,el intra in coma.

Toata lumea da vina pe Savanna pentru accidentul lui Tyler.Isi pierde prietenii.Familia ei se leapada de ea.Nu-si mai petrece timpul cu alte persoane,ci la spital,asteptand ca Tyler sa se trezeasca,ca s-o ia de la inceput si sa aiba viitorul pe care dintotdeauna s-i l-a dorit.
Apoi,varul lui,Colt se intoarce in oras pentru a ajuta cu ferma familiei Mitchell.
Chimia dintre cei doi este electrica,dar poate Savanna renunta la Tyler pentru a explora sentimentele ce le simte fata de Colt?

Vol. 2 - Folding Hearts

Ty si Miranda dintotdeauna s-au considera veri,avand in vedere ca amandoi aveau o ruda comuna - Colt - chiar daca nu sunt inruditi deloc.
Dupa ce a ajutat-o pe Miranda sa nasca pe bancheta din spate a unei masini,Ty ajunge sa fie din ce in ce mai apropiat de ea si fetita.Relatia lor de prietenie este platonica,chiar daca in trecut amandoi s-au intrebat daca se intampla ceva intre ei.

Si cand ceva se intampla,Miranda este fortata sa paraseasca Kentucky si sa locuiasca la ferma familiei lui Ty,scantei incep sa apara.
Poate Ty sa se schimbe pentru a fi cu persoana ce-l cunoaste mai bine decat oricine altcineva?


Vol. 3 - Raging Love

In timp ce Savanna si Colt se pregatesc pentru nunta lor,ceva oribil se intampla,facandu-i pe amandoi sa se intrebe cand si unde sa se casatoreasca.

Dupa ce totul pare sa revina la normal,un alt pericol ameninta fericitul cuplu,cauzand suferinta,panica,remuscari si durere.

Colt va face orice pentru a-si proteja sotia si viitorul lor impreuna.
Savanna va trebui sa-si infrunte toate problemele,daca vrea acel frumos viitor pe care intotdeauna l-a visat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu