Seria The Vincent Boys de Abbi Glines



Ashton s-a saturat sa fie cuminte,sa-si impresioneze parintii si sa joace rolul iubitei perfecte pentru Sawyer Vincent.Sawyer este perfect,un obisnuit Fat-Frumos,dar cand acesta pleaca din oras pe perioada verii,varul lui,Beau ii atrage atentia lui Ashton.Beau este cel mai sexy tip pe care l-a vazut ea vreodata si chiar daca el e periculos,Ashton se simte atrasa de el.

Beau isi iubeste varul ca pe un frate,asa ca ultimul lucru pe care a-l vrea sa-l faca ar fi sa se dea la fata lui Sawyer.Ashton este absolut interzisa.De asta incearca sa pastreze distanta,chiar daca e indragostit de ea de cand se stie.Cand Ashton vrea sa reinoiasca prietenia lor din copilarie, in absenta lui Sawyer,Beau stie ca ar trebui sa refuze.

Ashton si Beau nu vor sa-l raneasca pe Sawyer.Dar cu cat incearca mai mult sa stea departe unul de altul,cu atat mai intense devin dorintele lor.E din ce in ce mai greu sa rezisti...



Lana toata viata ei a trait in umbra verisoarei ei.Ashton intotdeauna lua note bune,avea multi prieteni si arata perfect ca un model.Si dintotdeauna l-a avut pe Sawyer Vincent - singurul baiat pe care Lana s-i l-a dorit vreodata - mancandu-i din palma.Dar acum lucrurile s-au schimbat.Lana are oportunitatea de a-l face pe Sawyer s-o observe.Doar daca el ar uita de Ashton - pentru ca Lana s-a saturat sa fie pe locul doi.

Sawyer are inima franta.Si-a pierdut iubita in fata celui mai bun prieten al lui.
Apoi Lana vine in oras.Verisoara lui Ashton mereu a fost dulce si draguta,dar acum este incredibil de frumoasa.Sawyer nu stie daca Lana ii poate vindeca inima franta,dar petrecand timpul alaturi de ea,s-ar putea s-o faca geloasa pe Ashton.

Ceea ce la inceput ca o aventura fara griji,devine un joc al seductiei.Sawyer si Lana,or fi avand motive diferite,dar intalnirile lor sunt la fel de pasionale...

Goodreads

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu