Seria Gaseste Fericirea de Jamie McGuire

 
Vol. 1 - Fericirea incepe azi

Iubirea adevărată scoate la iveală tot ce este mai bun în tine...

Abby Abernathy s-a hotărât să devină altcineva. Acum e o fată bună, nu bea şi nu vorbeşte urât, are haine cuminti în şifonier. Crede că s-a distanţat suficient de lucrurile întunecate din trecutul ei, dar când ajunge la colegiu împreună cu prietena sa cea mai bună, dorinţa de un nou început este supusă provocărilor.
Travis Maddox, şiret, isteţ şi acoperit cu tatuaje, reprezintă tot ceea ce Abby vrea – şi trebuie – să evite. Travis îşi petrece nopţile câştigând bani din lupte, iar ziua e seducătorul numărul unu al campusului. Intrigat de rezistenţa lui Abby la farmecele sale, Travis o face să intre în viaţa lui printr-un pariu.



Vol. 2 - Fericirea mea esti tu

Află ce este în mintea bărbaţilor!
Travis Maddox a învăţat două lucruri de la mama sa înainte ca aceasta să moară: Iubeşte mult. Luptă şi mai mult pentru iubirea ta.
În Fericirea mea eşti tu, viaţa lui Travis e plină de femei care vin şi pleacă, de jocuri de noroc ilicite şi de violenţă. Însă tocmai când Travis se consideră invincibil, Abby Abernathy îl pune la pământ.
Fiecare poveste are două versiuni. În Fericirea începe azi, Abby vorbeşte în numele ei. Acum e timpul să citim povestea prin ochii lui Travis.


Vol. 2.5 - O nunta frumoasa

Stiti ca Abby Abernathy brusc a devenit Dna. Maddox. Dar ce stiti cu adevarat?

De ce Abby l-a cerut in casatorie ?

Ce secrete au fost impartasite inainte de ceremonie ?

Unde si-au petrecut prima noapte ca sot si sotie ?

Cine a mai stiu ca se casatoresc…si n-au spus si altora ?

Totul despre casatoria in fuga a lui Abby & Travis era ceva top-secret…pana acum.



Vol. 2.6 - Iubirea Doare

America Mason, o studentă îndrăzneață la Eastern State University, și unul dintre membrii familiei Maddox, Shepley Maddox, se îndrăgostesc la prima vedere. Relaţia lor înaintează pas cu pas, deşi Shepley ar vrea să grăbească lucrurile și să se căsătorească mai repede cu America. O cere de două ori de soţie, dar ea îl refuză şi-l roagă să aibă răbdare.
Shepley acceptă situația, însă trei ani mai târziu, când America pare să fie pregătită pentru căsătorie, un accident le schimbă viața și îi face să prețuiască mult mai mult ceea ce au.
Deși doare uneori, iubirea învinge întotdeauna…

Cartile (in afara de A Beautiful Wedding) sunt publicate de Editura Trei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu